Vaša rezolucija ekrana nije dovoljno velika da se prikaže ovaj sajt.

Za kompanije

Ono što zamislite mi ćemo realizovati

Naručivanje velikih količina

Naši proizvodi su vam interesantni za vaše promocije i žurke? Želite da obradujete vaše klijente? Možemo vam pomoći.
Jednostavno, kontaktirajte nas i dajte nam više detalja o vašim potrebama i naš tim će vam veoma brzo dati odgovor i predlog saradnje.
 

Uramljivanje po narudžbini

Naše odeljenje za uramljivanje je spremno da preuzme bilo koju vrstu posla.
Imate potrebu za velikim dimenzijama? Nikakav problem, mi to možemo uraditi.
 

Klijent: Telekom Srbija - mts

Imali smo veliku čast da za kompaniju Telekom Srbija - mts izradimo 1080 Maxi fotografija i 270 foto magneta, brendiranih novim logotipom kompanije.Telekom Srbija od sada sve telekomunikacione usluge koje pruža korisnicima potpisuje jedinstvenim brendom – mts. Korisnički brend mts, sada i sa novim vizuelnim identitetom, objedinjuje pod jednim krovom i imenom sve usluge kompanije - fiksnu i mobilnu telefoniju, internet, televiziju i druge multimedijalne usluge.

 „Sveobuhvatni brend mts rezultat je nastojanja da izgradimo jaku, modernu i prepoznatljivu tržišnu marku koja će na najbolji način komunicirati sve usluge kao i vrednosti za koje se naša kompanija zalaže. Želeli smo da ova promena bude jasna i upečatljiva za naše korisnike, prihvaćena kao zajednički korak napred. Novi vizuelni identitet i poruka prevashodno odražavaju našu usmerenost ka poboljšanju korisničkog iskustva u svakom segmentu pružanja usluga”, kaže Natalija Jegdić, izvršna direktorka za privatne korisnike kompanije Telekom Srbija.