Vaša rezolucija ekrana nije dovoljno velika da se prikaže ovaj sajt.

Šta je trista.rs?

Instagram fotografije na vrhunskim proizvodima

Šta je Trista.rs?

Dobrodošli na trista.rs, potpuno novi i sjajan način da oživite vašu Instagram priču.

Naziv servisa trista.rs je potekao od činjenice da se vaše omiljene Instagram i druge fotografije (Facebook fotografije, fotografije sa računara, sa telefona) izrađuju na finom 300gsm arhivskom foto papiru koji će vas oduševiti svojim kvalitetom dok fotografije budete držali u ruci.

Pioniri. Mi smo prva kompanija u Srbiji koja vam daje mogućnost da vaše kreativne, zabavne i neodoljive Instagram i druge fotografije pretvorite u jedinstvene, vrhunske trista.rs proizvode.

U samo 5 jednostavnih koraka možete da naručite vaše fotografije na našim vrhunskim proizvodima.
Mi koristimo samo najbolje materijale od kojih kreiramo umetničke proizvode koji su prilagođeni vašim potrebama i ukusu.


Zašto je servis trista.rs idealan za vas?

• Jednostavna izrada vaših Instagram i drugih fotografija (Facebook fotografije, fotografije sa računara, sa telefona) putem našeg superiornog online sistema. Kvalitetan otisak prvi put, drugi put, svaki put.
Sve proizvode isporučujemo na vašu adresu.

• Od sada vaše kreativne Instagram i druge fotografije neće biti sakrivene u vašem pametnom telefonu – trista.rs transformiše vaše fotografije u vrhunske proizvode koje ćete istinski obožavati.

 • Birate fotografije koje vi želite i pretvarate ih u proizvode koji vam najviše odgovaraju i koji vam se najviše dopadaju. Videćete, često se dešava da ne možete da se odlučite ;)

 • Profesionalni kvalitet otiska iz vaše fotelje – dizajnirajte proizvod u udobnosti sopstvenog doma putem našeg superiornog online sistema, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Izaberite trista.rs proizvod i ispričajte vašu Instagram priču još danas.