Vaša rezolucija ekrana nije dovoljno velika da se prikaže ovaj sajt.

Polaroid fotografije u boji

  • Polaroid fotografije u boji

    • Trista.rs   14.07.2020.


Ako još uvek ne znate šta dragoj osobi ili osobama da poklonite, foto poklon koji predstavljamo je prava stvar.

Trista.rs je jedinstveni servis u Srbiji koji vam nudi mnogo više od izrade fotografija sa društvenih mreža, već i prava mala umetnička dela najboljeg kvaliteta. Kako svi zaljubljenici u Instagram, Facebook žele još potpuniji doživljaj objavljenih fotografija, Trista.rs u svojoj ponudi nudi Polaroid fotografije u boji za svaku priliku i povod.

Servisu pristupate logovanjem preko Facebook profila za fotografije sa računara, a prilikom uploadovanja fotografija sa Instagrama, morate se ulogovati i sa Instagram profilom i možete otpočeti avanturu odabira fotografija iz udobnosti svog doma. Ovaj proizvod možete kupiti sebi, ali i dragim osobama koje želite da obradujete.

Odabrani proizvod ne morate tražiti po gradu za preuzimanje, Trista.rs vam isporučuje na kućnu adresu, vaše je samo da odaberete omiljene fotografije sa Instagrama, Facebook-a, računara i telefona i predstavite ih na elegantan i originalan način.

Sačuvajte vaše uspomene u kutijici sa 45 neodoljivih Polaroid slika u boji. Polaroid Box je kutija sa vašim fotografijama sa Instagrama, Facebook-a, računara i telefona.

Proslavu veridbe, vaš izlet u prirodi ili vikend u omiljenom gradu, sačuvajte u kutijici i zaštitite od prolaznosti vremena. Ponesite svoje najlepše uspomene uvek i svuda sa sobom!

Obožavaoci fotografije ne mogu ostati ravnodušni na nezaboravni Polaroid format koji dugi niz godina nije bio prisutan na našem tržištu. Trista.rs fotolab je prvi servis koji je ponudio izradu fotografija sa Instagrama, Facebook-a, računara i telefona na nezaboravnom Polaroid formatu.

Na radost nepopravljivih romantičara, nostalgičara i obožavalaca jedinstvene retro estetike, Polaroid fotografije u boji možete naručiti na našem sajtu po ceni od 1500 dinara za set od 45 fotografija.
 

Ostavite komentar

Samo ulogovani korisnici mogu ostavljati komentare. Molimo Vas da se ulogujete.

Prvi put na Trista.rs?

Mi se bavimo pretvaranjem Instagram i drugih fotografija u vrhunske foto proizvode.
I zaista uživamo u tome.


» pogledajte sve proizvode

Volimo da se družimo :)

Često objavljujemo popuste i nagradne igre koje sigurno ne biste želeli da propustite.
Zato nas zapratite:


Instagram
Facebook
Twitter

Aktuelni popusti

Na našem sajtu svake nedelje imamo određene proizvode na popustu.

» proizvodi na popustu

Statistika

Do sada smo napravili preko 25.980 magneta za frižider, uramili smo preko 65.900 instagram fotografija, potrošili smo preko 20.550 metara canvas platna, izradili smo preko 450.000 fotografija.
I nastavljamo dalje :-)


» pogledajte utiske kupaca