Vaša rezolucija ekrana nije dovoljno velika da se prikaže ovaj sajt.

Online izrada fotografija (instagram, facebook, sa računara i telefona)

  • Online izrada fotografija (instagram, facebook, sa računara i telefona)

    • Trista.rs   13.08.2019.


Izrada fotografija u manjim serijama je lakša, a evo zašto to treba da radite češće:

1.    Uspomene su sveže u Vašoj glavi. Da li se sećate vremena kada ste po povratku sa odmora žurili u lokalnu foto radnju da razvijete film? Plaćali ste dodatno da usluga bude gotova za sat vremena, tako da možete da ih pogledate kad dođete kući čak i pre nego što stignete da se raspakujete. Bilo je uzbudljivo i zabavno, a sećanja su bila sveža u Vašoj glavi.

2.    Očigledno je da češće štampanje zahteva mnogo manje posla nego da to činite naveliko par puta godišnje. Pre ćete pregledati slike, te ih smestiti na vidno mesto i u albume ili foto knjige ako ih bude bilo manje za pregledanje. Na kraju krajeva, niko ne želi da stavi sliku od Božića na frižider u julu! (u pitanju su foto magneti za frižider)

3.    Možete odmah deliti slike dok su sećanja još sveža. Ne želite da odnesete prijatelju slike sa odmora od pre šest meseci. Ako fotografije odnesete na dan kada ste se vratili sa odmora, imaćete nešto vizuelno da pokazujete dok prepričavate sve te interesantne događaje sa putovanja.

4.    Manja je šansa da će Vam se pokvariti memorijska kartica ili da ćete izgubiti digitalne slike ako ih češće štampate.

5.    Jedna od naših omiljenih aktivnosti nakon praznika, putovanja ili okupljanja jeste štampanje duplikata određenih fotografija za naše prijatelje i/ili članove porodice, a koji su takođe na slikama. Volimo da im damo slike u roku od 3-4 dana, tako da mogu da uživaju u njima dok su sećanja još sveža u njihovoj glavi. Ovo često radimo na Canvas platnu.

Dok živite svoj svakodnevni život, ne zaboravite da napravite puno slika i da ih često štampate!

Trista.rs fotolab nudi jedinstvene vrhunske foto proizvode, a možete naručiti Instagram fotografije, fotografije sa facebooka, sa računara i telefona. Naručivanje se vrši online putem superiornog sistema.

Pogledajte neke utiske naših kupaca, a mi čekamo i vaš utisak :)
 

Ostavite komentar

Samo ulogovani korisnici mogu ostavljati komentare. Molimo Vas da se ulogujete.

Prvi put na Trista.rs?

Mi se bavimo pretvaranjem Instagram i drugih fotografija u vrhunske foto proizvode.
I zaista uživamo u tome.


» pogledajte sve proizvode

Volimo da se družimo :)

Često objavljujemo popuste i nagradne igre koje sigurno ne biste želeli da propustite.
Zato nas zapratite:


Instagram
Facebook
Twitter

Aktuelni popusti

Na našem sajtu svake nedelje imamo određene proizvode na popustu.

» proizvodi na popustu

Statistika

Do sada smo napravili preko 28.980 magneta za frižider, uramili smo preko 75.900 instagram fotografija, potrošili smo preko 25.550 metara canvas platna, izradili smo preko 550.000 fotografija.
I nastavljamo dalje :-)


» pogledajte utiske kupaca