Vaša rezolucija ekrana nije dovoljno velika da se prikaže ovaj sajt.

6 razloga da nekome poklonite Polaroid fotografijе?

  • 6 razloga da nekome poklonite Polaroid fotografijе?

    • Trista.rs   13.04.2021.


Kada je Polaroid korporacija patentirala njihovu trenutnu kameru, verovatno nije slutila da će Polaroid slike uskoro osvojiti ceo svet i njihova popularnost će ostati netaknuta još decenijama koje dolaze.

Ali upravo to se dogodilo. Iako je kompanija Polaroid 2008. godine zaustavila proizvodnju njihovih instant filmskih proizvoda, pomama oko Polaroid sličica nije umrla zajedno sa kompanijom. Zašto?

Jer su Polaroid otisci izuzetni.

I zato što su izuzetni, čine odličan izbor za poklon, ali ako još uvek niste uvereni, u nastavku navodimo 6 razloga zbog kojih nekome treba da poklonite Polaroid fotografije:

1. Recite im da su jedinstveni

Polaroid format je već deo naše istorije. Retro vibracija koja zrači starinskim otiscima dodaje slikama razvijenim na ovaj način kvalitet koji se ceni decenijama.

Andi Varhol, vodeći umetnik u vizuelnoj umetnosti, slikao je brojne poznate ličnosti koristeći polaroid kameru. Njegove polaroidne slike do danas se smatraju dragocenim dodatkom umetnosti.

Lady Gaga, Tailor Svift i Lana Del Rei samo su neke među rastućim krugom poznatih ljudi koji su i dalje apsolutno preterani sa Polaroid printovima. Svi oni polaroidne otiske cene zbog jedinstvenog karaktera i atmosfere. E sad, šta je bolje od toga da nekome pokloniš nešto što odaje dobar ukus?

2. Pokažite im priču o svojoj ljubavi u foto albumu

Foto albumi vam daju mogućnost da ispričate priču o svom prijateljstvu ili vezi tačno onako kako vi želite. Budite kreativni tokom tog procesa i garantujemo da će uslediti nekoliko umiljatih trenutaka kada ćete vas dvoje pregledati slike svog prvog sastanka ili prvog putovanja u inostranstvo.

3. Još bolje izrazite svoja osećanja sa tom ekstra belom površinom

Ako želite nešto da napišete na tradicionalno štampanim slikama, to morate da uradite na poleđini slike ili ispod nje, na parčetu papira umetnutom u album. Sa Polaroid fotografijama je drugačije, jer možete koristiti taj dodatni prostor na dnu slike da biste napisali nešto lično za osobu kojoj poklanjate sliku.

Nadimak, ime mesta na kojem volite da se družite, red iz pesme, šala? Šta god da je, Polaroid format vam daje priliku da sve to napišete u dnu fotografije i svakom vašem tekstu koji upišete, date još individualniji dodir.

4. Ukrasite njihov životni prostor

Iako je lepo kombinovati Polaroid fotografije u albumu, izrada ukrasa sa njima može biti slično nagrađivanju.

Generalno, nebo je ovde ograničeno, ali da biste imali ideju, možete da odštampate te lude slike koje ste zajedno snimili na odmoru i prikačite ih na veliku mapu na tabli. Ovo uvek čini lep poklon.

5. Pokažite svoju romantičnu stranu na onim lepim crno-belim fotografijama

Crno-bele fotografije su poput Polaroid otisaka - nikada ne stare i uvek dobro izgledaju.

Crno-beli otisci u kombinaciji mogu biti vrlo romantičan poklon, odličan za razne godišnjice ili posebne prilike. Crno-beli portreti su prelepi i imaju onu nostalgičnu atmosferu koju fotografije u boji nemaju.

6. Pokažite svoju posvećenost tako što ćete naučiti programe za uređivanje fotografija

Iznenadite voljenu osobu svojom kreativnošću i pretvorite svoje prosečne slike u neverovatne, nadoknađujući nekoliko trikova u uređivanju fotografija.

Uz malo truda, čak i neiskusni pojedinac može obične fotografije pretvoriti u nešto jedinstveno i lično što čini sjajan poklon.

Polaroid fotografije uvek ostavljaju utisak na osobu kojoj su poklonjeni, a otisci visokog kvaliteta govore sve o vašem ukusu. Pokloniti nekome fotografije, sjajan je način da pokažete svoju ljubav i kažete ljudima koliko je važno njihovo prisustvo u vašem životu.

Na sajtu www.trista.rs fotolab, možete da izradite Polaroid fotografije u boji i sve to u jedinstvenoj Polaroid kutiji koju možete da ponesete svuda sa sobom ili da ih jednostavno podelite sa omiljenim osobama ili prijateljima.
 

Ostavite komentar

Samo ulogovani korisnici mogu ostavljati komentare. Molimo Vas da se ulogujete.

Prvi put na Trista.rs?

Mi se bavimo pretvaranjem Instagram i drugih fotografija u vrhunske foto proizvode.
I zaista uživamo u tome.


» pogledajte sve proizvode

Volimo da se družimo :)

Često objavljujemo popuste i nagradne igre koje sigurno ne biste želeli da propustite.
Zato nas zapratite:


Instagram
Facebook
Twitter

Aktuelni popusti

Na našem sajtu svake nedelje imamo određene proizvode na popustu.

» proizvodi na popustu

Statistika

Do sada smo napravili preko 25.980 magneta za frižider, uramili smo preko 65.900 instagram fotografija, potrošili smo preko 20.550 metara canvas platna, izradili smo preko 450.000 fotografija.
I nastavljamo dalje :-)


» pogledajte utiske kupaca