Vaša rezolucija ekrana nije dovoljno velika da se prikaže ovaj sajt.

3 ideje šta kupiti – pokloniti za Novu godinu

  • 3 ideje šta kupiti – pokloniti za Novu godinu

    • Trista.rs   10.11.2015.


Kada dođe zima to znači da naši najdraži očekuju da dobiju poklone. Pođite od sebe :) Tada se uvek javlja dilema šta pokloniti za Novu godinu? Mi vam nudimo neka sjajna rešenja koja će zadovoljiti i najprobirljivije osobe.

Šta pokloniti svom partneru – devojci, momku, mužu, ženi?
Mlađa populacija uglavnom poklanja svom partneru, pa je veoma važno šta ćete pokloniti svom dečku ili devojci za Novu godinu. A da li postoji unikatniji poklon od personalizovanih vrhunskih foto proizvoda gde smo ostavili vama mogućnost da izaberete neodoljive momente (vaše Instagram ili fotografije sa računara) i pretvorite ih u sjajne poklone.

1. Kada su u pitanju pokloni za devojke, žene, sestre, majke smatramo da bi jedno od rešenja mogli da budu foto magneti za frižider. U našoj ponudi imamo magnete dimenzija 6x6cm koji se naručuju u setu od 9 komada. Osoba koja je dobila naše foto magnete će pomisliti na vas kada god krene ka svom frižideru.


 
2. Naš drugi predlog za poklon za Novu godinu jeste Maxi Book – foto album sa 45 instagram ili fotografija sa računara. Svaka devojka ili žena koja dobije ovaj neodoljivi foto album neće moći da sakrije svoje oduševljenje i radost dok ga bude listala. Maxi Book se naručuje samo na našem sajtu i to ovde.3. A šta pokloniti muškarcu, momku, vereniku, suprugu za Novu godinu? Muškarci nisu preterano zahtevni, ali je veoma bitno da mu se vaš poklon za Novu godinu dopadne.

Mi predlažemo Maxi InstaRam – uramljene instagram ili fotografije sa računara. Imate mogućnost da birate broj fotografija (1,4,9 ili 16) kao i boju drvenog rama.

Zašto MaxiRam? Ukoliko je u pitanju vaš momak, moraće da ga okači u sobi i kada god pogleda u ram setiće se vas i vaših uzbudljivih i nezaboravnih trenutaka. A ukoliko je u pitanju vaš muž – suprug, takođe će morati da ga okači na zid, a ram će ga podsetiti na to koliko mu značite i voleće vas još više.
 
 
 
Nadamo se da smo vam pomogli sa idejama za novogodišnje poklone :)
 

Ostavite komentar

Samo ulogovani korisnici mogu ostavljati komentare. Molimo Vas da se ulogujete.

Prvi put na Trista.rs?

Mi se bavimo pretvaranjem Instagram i drugih fotografija u vrhunske foto proizvode.
I zaista uživamo u tome.


» pogledajte sve proizvode

Volimo da se družimo :)

Često objavljujemo popuste i nagradne igre koje sigurno ne biste želeli da propustite.
Zato nas zapratite:


Instagram
Facebook
Twitter

Aktuelni popusti

Na našem sajtu svake nedelje imamo određene proizvode na popustu.

» proizvodi na popustu

Statistika

Do sada smo napravili preko 25.980 magneta za frižider, uramili smo preko 65.900 instagram fotografija, potrošili smo preko 20.550 metara canvas platna, izradili smo preko 450.000 fotografija.
I nastavljamo dalje :-)


» pogledajte utiske kupaca